DAVID DE VOS

Eindelijk meer (be)grip op je leven!

3-daags life-changing event

14 t/m 16 november

ROTTERDAM

Samen gaan we ontdekken hoe jouw leven een gouden randje kan krijgen. En ja, God ís enthousiast over jouw gevoel, je hart, je emoties en je behoeften.

DIT MAG JE NIET MISSEN!

Je hebt waarschijnlijk iets van Davids verhaal meegekregen door middel van zijn boek ‘Rauw’. Hierin vertelt hij dat hij dingen anders wil doen, naast mensen wil staan, ze wil coachen en helpen leven met een gouden randje. Met dit driedaagse evenement deelt David zijn reis met jou! Van interne gebondenheid naar interne bevrijding. Alle tools en insights komen aan bod, zodat ook jij een mooi en vervullend leven kan leiden.

WAT GAAN WE DOEN?

Evenement ‘Leef!’ gaat over het begrijpen van het leven, het grip krijgen op je emoties en het verstaan van de boodschap achter je emoties. Verbinden met elkaar en met de Schepper vanuit kwetsbaarheid. Van praktische opdrachten, waar je direct en/of thuis mee aan de slag kunt, tot meer rust in je hoofd en je lijf. Prachtige ‘live’ momenten van interventies. Drie dagen sleutels aangereikt krijgen voor een veranderd leven… en dan nu écht!

3 REDENEN OM TE GAAN: #1

Het is een cadeau aan jezelf. Het leven is te kostbaar om aan je voorbij te laten gaan. Investeer in jezelf en overwin je obstakels. Of leer in ieder geval begrijpen waar ze vandaan komen, zodat je er beter mee om kunt gaan.

3 REDENEN OM TE GAAN #2

Het is een cadeau aan jouw thuis! Een betere jij staat gelijk aan een betere omgeving. Laat je partner en/of vrienden en familie meeprofiteren van jouw levensveranderende ervaring!

3 REDENEN OM TE GAAN #3

Het is een cadeau aan je omgeving! Draag bij aan deze mooie wereld met jouw unieke persoonlijkheid. Kom tevoorschijn in wat jou gegeven is: op het werk, op straat of waar dan ook!

WAAROM IS DIT IETS VOOR JOU?

Misschien ken je het wel: je hebt een verlangen, een idee, een wens, maar er is iets wat je tegenhoudt. Het is alsof een terugtrekkend elastiek je ervan weerhoudt om van een mooi en vrij leven te genieten. Je loopt tegen interne blokkades aan. Het lukt niet of moeizaam om oude gewoontes te doorbreken of negatieve gedachten te overwinnen. Je wordt geleefd in plaats van dat je leeft. 

Ontvang de nieuwste informatie

Informatie over het programma, de toegangsprijs, overnachtingsmogelijkheden en het aanmelden is binnenkort beschikbaar. Laat hieronder jouw e-mailadres achter, zodat we je als eerste kunnen informeren!

Naam(Vereist)

© 2024 | David de Vos