DAVID DE VOS

“ Het meest gedurfde en ongefilterde boek uit de christelijke scene dat je gaat lezen ”

Om te worden wie hij nu is, heeft David een lange weg moeten afleggen. Een weg die hem af en toe deed wankelen, een weg langs een pittige jeugd vol pesters, hard werken en bidden om beterschap.

Dit boek vertelt over die weg, de pijn en vertwijfeling die die zij met zich meebrengt, maar het vertelt ook hoe je weer op het juiste pad kunt komen en hoe je het negatieve om kunt buigen in iets positiefs, in een zinvol en rijk leven. Niet omdat David alles weet, maar juist omdat hij niet alles weet. Want hij mag een man van God zijn, hij was ook een man die het af en toe niet meer wist – maar dat ruiterlijk durft toe te geven.

MARCEL
LANGEDIJK

BESTSELLER SCHRIJVER

Marcel Langedijk is schrijver en journalist voor onder meer LINDA., Revu en Margriet. Eerder schreef hij de biografieën van Gordon, Najib Amhali en Hans Klok en het boek ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’, over de euthanasie van zijn broer.

Joram Kaat voelt David aan de tand over ‘Rauw’

David: ‘Bij het lezen van het eerste script dacht ik: heb ik dingen echt zo gezegd? Maar hoe verleidelijk het ook was om er een succesverhaal van te maken, ik besloot dat ik beter eerlijk kon zijn. Ik hoop dat mensen er iets in herkennen. Dat ze beseffen: ‘Hee, ik ben niet gek, ik sta niet alleen in mijn worsteling.’ 

Let’s stay in Touch!

Naam(Vereist)

Wil je David als spreker en inspirator uitnodigen om over thema’s van dit platform te spreken? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@daviddevos.nl.

Volg mijn avonturen

3